Lekker spelen en fossielen zoeken op een steenworp afstand...
Hier komt u vandaan: Overtocht

Overtocht naar Oost-Denemarken

Veerdienst Scandlines Puttgarden - Rødby

Veerdienst Scandlines Puttgarden - Rødby

Vanuit Utrecht is het maar zo'n 580 km naar de veerboot die u vanuit het Duitse Puttgarden naar het Deense Rødby brengt. De overtocht duurt slechts 45 minuten!

 

Een vakantie in Oost Denemarken begint met de overtocht van Puttgarden naar Rødby in Denemarken.

 

Tijdens de overtocht kunt u even bijkomen van de reis, een hapje eten of genieten van het uitzicht op het dek. Zo begint uw vakantie in Denemarken altijd ontspannen.

Extra voordelig naar Oost-Denemarken

Extra voordelig naar Oost-Denemarken

Ontvang maar liefst EUR 50 korting op de Scandlines-overtocht van Puttgarden naar Rødby! Alleen geldig voor de eerste 50 boekers van een vakantiehuis, vakantiepark of hotel via Oost-Denemarken.nl. Voordelig en wel zo makkelijk!

 

Tijdens uw reservering geeft u aan welke afvaart u wilt reserveren voor de heen- en de terugreis. Het ticket is standaard geldig voor één personenauto (max. 6 meter) incl. max. 9 personen. 

 

Is uw auto langer of gaat u met meer auto's of personen, neem dan contact met ons op.

Reservering overtocht Puttgarden - Rødby

Reservering overtocht Puttgarden - Rødby

Het is aan te raden de overtocht van te voren te reserveren, zo hoeft u nooit te wachten op een beschikbare boot. Mist u de door u gereserveerde tijd? Geen paniek, uw ticket blijft de hele dag geldig.

 

 

 

Tarieven overtocht Puttgarden - Rødby

Tarieven overtocht Puttgarden - Rødby

Een ticket voor de overtocht Puttgarden - Rødby in Denemarken met Scandlines boekt u op Oost-Denemarken.nl vanaf € 87,- per enkele reis. De prijs is geldig voor één personenauto (max. 6 meter) incl. max. 9 personen.

 

De prijzen van de overtocht variëren van moment tot moment. Zodra uw reservering bij ons binnenkomt zoeken wij de meest gunstige optie - zo heeft u altijd de beste prijs op dat moment!

  Copyright 2017 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer     DFB.nl - De Denemarken vakantie specialist!